Hole bibliotek

   
Gjestelisten
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
 • Gjestelisten
Contributors
Language
 • Språk: Norsk (Bokmål)
Shelf
 • Krim og spenning
Year
 • 2021
Summary, etc
 • På en øy utenfor den irske kysten samles tretten gjester til et vakkert bryllup. Brudgommen er en kjekk, oppadgående TV-stjerne, og bruden er en smart og ambisiøs magasinredaktør. Feiringen er et kjendispar verdig, med designerkjole, luksusgavepakker og dyr whisky, og hver detalj er nøye planlagt. Men en kan ikke forutse alt, og sakte men sikkert går alt skeis; når champagneflaskene sprettes og festlighetene begynner kommer gamle feider og sårede følelser frem i lyset igjen. Brudgommens venner setter i gang med den gamle drikkeleken fra skoletiden, brudepiken ødelegger kjolen sin, og brudens eldste venn holder en ekstremt ukomfortabel tale. Når noen ender opp drept, virker det som en dårlig idé å befinne seg på en øde øy med manglende telefondekning omgitt av høye bølger. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
 • 978-82-8419-072-3
Available
 • 1/1
Waiting
 • 0 (0)
*000   cam     5
*00166089
*008201208        a     10nob 2
*015 $a0603070$bBIBBI
*019 $bl$dR
*020 $a978-82-8419-072-3$binnbundet$cNkr 339.00
*041 $heng
*096 $aKrim og spenning
*100 0$aFoley, Lucy
*24014$aThe guest list
*24510$aGjestelisten
*250 $a1. utgave
*260 $aOslo$bStrawberry Publishing$c2021
*520 $aPå en øy utenfor den irske kysten samles tretten gjester til et vakkert bryllup. Brudgommen er en kjekk, oppadgående TV-stjerne, og bruden er en smart og ambisiøs magasinredaktør. Feiringen er et kjendispar verdig, med designerkjole, luksusgavepakker og dyr whisky, og hver detalj er nøye planlagt. Men en kan ikke forutse alt, og sakte men sikkert går alt skeis; når champagneflaskene sprettes og festlighetene begynner kommer gamle feider og sårede følelser frem i lyset igjen. Brudgommens venner setter i gang med den gamle drikkeleken fra skoletiden, brudepiken ødelegger kjolen sin, og brudens eldste venn holder en ekstremt ukomfortabel tale. Når noen ender opp drept, virker det som en dårlig idé å befinne seg på en øde øy med manglende telefondekning omgitt av høye bølger. Omtalen er utarbeidet av BS.
*574 $aOriginaltittel: The guest list
*700 0$aGundersen, Inge Ulrik$eovers.
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

En moderne Agatha Christie. I denne boken får vi bli med på bryllupsfesten fra helvete. På en øy utenfor irskekysten skal årets kjendisbryllup gå av stabelen. Brudgommen er en sjarmerende og kjekk tv-stjerne og bruden en dyktig magasinredaktør. Alt er perfekt, kjolen, stedet, maten - det eneste som ikke samarbeider er været. I stedet for den strålende sommerdagen som er spådd, trekker det opp til storm. Og i kjølvannet av stormen kommer gammelt nag til overflaten. Det blir raskt slutt på en hyggelig gjenforening, og det viser seg at under den polerte overflaten syder det av sjalusi, misunnelse og hevntanker. Etter et beleilig strømbrudd dukker det opp et lik. Hvem er det som ikke ønsker brudeparet hell og lykke? Og hva er årsaken?

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Hole Folkebibliotek